Zaalwachters (D1-D3)

deeltijds of voltijds - brutomaandsalaris voltijds min. 2.088,65 euro voor 0 jaar anciënniteit en 2.520,52 euro voor 15 jaar anciënniteit

Takenpakket

Voor het gemeentelijk Sportpark De Hoogt zijn we op zoek naar zaalwachters met een passie voor sport en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Als zaalwachter ben je steeds in beeld en beschikbaar voor de gebruikers van de sportaccommodatie en bewaak je de met hen gemaakte afspraken. Je houdt toezicht over het correct gebruik van de sportaccommodatie en de sportinfrastructuur en informeert bezoekers over het gebruik van de accommodatie. Je volgt reservaties, annuleringen en aanwezigheden op.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opruimen van sportmateriaal en staat ook in voor het onderhouden en schoonmaken van de sportzalen, kleedkamers, toiletten, … Je volgt de staat van het sportmateriaal nauw op en kan kleine herstellingen uitvoeren waar nodig. Je houdt toezicht op het correct functioneren van technische installaties en gaat plichtsbewust om met het afsluiten van de infrastructuur.

Wanneer dit nodig is pas je EHBO en noodprocedures toe. Tot slot fungeer je buiten de kantooruren als eerste aanspreekpunt voor gebruikers van andere vrijetijdsgebouwen. Regelmatig weekend- en avondwerk vormen voor jou geen probleem. Voltijdse of deeltijdse tewerkstelling is bespreekbaar.

Deelnemingsvoorwaarden

Je beschikt minstens over een getuigschrift lager secundair onderwijs of gelijkgesteld.

Wij bieden jou ...

 • een voltijds of deeltijds contract van onbepaalde duur
 • flexibele werktijden en een gunstige vakantieregeling om tijdig je batterijen terug op te laden
 • maaltijdcheques van 8 euro per dag
 • ecocheques
 • terugbetaling abonnement openbaar vervoer voor woon-werkverkeer
 • sportieve collega’s kunnen rekenen op een fietsvergoeding van 0,25 euro per km
 • tweede pensioenpijler
 • gratis hospitalisatieverzekering, ook je gezinsleden kunnen met een korting aansluiten

Voor deze functie wordt een wervingsreserve van twee jaar aangelegd.

Selectieprocedure

 • Solliciteren kan tot en met 9 oktober 2022 online via deze knop:   Solliciteer nu
  Vergeet niet om je CV, motivatiebrief, kopie van je diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (maximum 3 maanden oud) op te laden bij je online sollicitatie.

 • Of stuur je CV, motivatiebrief, kopie van je diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (maximum 3 maanden oud) per post naar de personeelsdienst, Dorp 31, 2360 Oud-Turnhout.

Vermeld duidelijk voor welke functie je solliciteert. Onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard. Je talent is voor ons belangrijker dan je geslacht, afkomst of leeftijd.

Bijlagen

Vacature zaalwachter165,1 Kb(pdf)

Een vraag over deze vacature?

Stel je vraag

Video 'kernwaarden gemeente Oud-Turnhout'