UiTpas Kempen

De UiTPAS is een spaarkaart die je kan gebruiken in Beerse, Lille, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout of Vosselaar. Door deel te nemen aan UiTPAS-activiteiten, kan je punten verzamelen die je later kan inruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel. 

Een UiTPAS kan je kopen voor 5 euro en is levenslang geldig. Je kan de UiTPAS kopen op volgende locaties: de jeugd- en cultuurdienst in OC De Djoelen, de bibliotheek, Infokantoor Toerisme en het gemeentehuis. 

Kortingskaart

Voor mensen die recht hebben op de verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds, is UiTPAS Kempen bovenop de spaarkaart ook een kortingskaart. De UiTPAS geeft dan recht op een korting van 80% op de normale ticketprijs. Ga hiervoor langs bij de sociale dienst. 

Vraag hiervoor aan jouw ziekenfonds een attest 'Verhoogde tegemoetkoming' en ga met dit attest en je identiteitskaart naar een UiTPAS-verkooppunt.

Heb je geen verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds maar denk je wel recht te hebben op een UiTPAS met kansentarief? Neem dan contact op met de sociale dienst. 

UiTpasaanbieder worden

Wil je als aanbieder mee in UiTPAS Kempen stappen? Kijk op www.uitpaskempen.be/uitpasaanbieder-worden voor meer toelichting.

Meer info

Alle informatie over de UiTPAS vind je op www.uitpaskempen.be.