Speelpleinwerking

Speelpleinwerking Zweepes Ven 2022

Deze zomer is er opnieuw twee maanden speelpleinwerking.

Doelgroep

Onze gemeentelijke speelpleinwerking is deze zomer toegankelijk voor kinderen die 4 jaar zijn of worden tot en met tieners die 15 jaar zijn of worden in 2022 (geboortejaren 2018 - 2007).

Het maximale deelnemersaantal op het speelplein is 150 per dag. Ook deze zomer houden we uiteraard rekening met de richtlijnen en maatregels voor het jeugdwerk en kunnen de aantallen en groepsindeling nog wijzigen indien nodig.

Openingsperiode

De gemeentelijke speelpleinwerking is geopend op weekdagen van maandag 4 juli tot en met dinsdag 30 augustus.

Het speelplein is gesloten op zaterdag en zondag én op vrijdag 1 juli, donderdag 21 juli, maandag 15 augustus en woensdag 31 augustus.

Een dag op het speelplein

7.30 - 9 uurvooropvangje kan je kind brengen tussen deze uren
9 - 16 uurspeelpleinwerking's middags thuis gaan eten, is deze zomer niet toegestaan
16 - 17.30 uurna-opvangje kan je kind komen ophalen tussen deze uren

Tussen 9 en 16 uur kunnen er geen kinderen gebracht en opgehaald worden.

Deelnameprijs speelpleinwerking

  • kinderen die in Oud-Turnhout wonen: 8 euro per dag
  • kinderen die niet in Oud-Turnhout wonen: 12 euro per dag
  • kinderen met een UiTPAS met kansentarief: 1,6 euro per dag (ongeacht woonplaats)


Begeleiding, verzekering, materiaal, tussendoortjes en een drankje tijdens de middagpauze zijn inbegrepen. Kinderen brengen zelf een lunchpakket en een drinkbus met water mee. 

Registreren, inschrijven en betalen

Registreren, inschrijven en betalen voor de gemeentelijke speelpleinwerking kan enkel online via reservaties.oud-turnhout.be

  • vanaf dinsdag 26 april om 17.30 uur en tot 3 werkdagen voor deelname voor kinderen die in Oud-Turnhout wonen of naar school gaan
  • vanaf dinsdag 31 mei om 17.30 uur en tot 3 werkdagen voor deelname voor kinderen die niet in Oud-Turnhout wonen of niet in Oud-Turnhout naar school gaan.


Om je kind(eren) voor de eerste keer te kunnen inschrijven, moet je een gezinsprofiel aanmaken. Dit doe je online via reservaties.oud-turnhout.be (de handleiding vind je onderaan op deze pagina).

Alle medische fiches moeten jaarlijks goedgekeurd worden, alvorens je kan inschrijven. Dit breng je best in orde voor de inschrijvingen van start gaan.

Annuleren

Betaalde inschrijvingen kunnen geldig geannuleerd worden wanneer je uiterlijk 3 werkdagen vooraf per e-mail aan jeugd@oud-turnhout.be annuleert. Je vermeldt daarbij per kind: naam en voornaam + dag(en) die je wenst te annuleren.

Bij een geldige annulering ontvang je na de zomer 80% van het inschrijvingsgeld terug. Voor hoogdringende annuleringen wegens aantoonbare overmacht of ziekte, is een uitzondering mogelijk. Een afwezigheidsmelding op de dag zelf geeft geen recht op terugbetaling.

Algemene info