Ga voor een laadstation bij je thuis met de samenaankoop

IOK organiseert een samenaankoop voor laadstations. De prijzen en voorwaarden zijn ondertussen gekend. Vanaf nu kan iedereen een offerte op maat opvragen bij één of meerdere gekozen firma’s.

Al 565 gezinnen nemen deel aan de samenaankoop laadstations voor particulieren, georganiseerd door IOK in samenwerking met alle 29 Kempense gemeenten.

Ondertussen zijn de firma’s aangesteld en zijn de prijzen en voorwaarden gekend. Vanaf nu kan iedereen een offerte op maat opvragen bij één of meerdere gekozen firma’s.

Ook geïnteresseerd?

Iedereen die zich al inschreef voor de actie, ontving reeds bericht over de verdere stappen. De prijzen en voorwaarden van de actie blijven echter voor alle inwoners van de deelnemende gemeenten geldig tot en met 1 juni 2024!

Wil je ook graag deelnemen? Contacteer dan één of meerdere gekozen firma’s en vraag een offerte op maat voor jouw laadstation. Je vindt de contactgegevens van de gekozen firma’s voor jouw gemeente met hun prijzen en voorwaarden via www.iok.be/laadpaal.

We raden aan om steeds ook minstens één offerte op te vragen buiten deze samenaankoop, zodat je de best mogelijke vergelijking kan doen.

Meer info? 

De leveranciers lichtten hun werkwijze en product toe in een digitale infosessie. De opname hiervan kan je bekijken op www.iok.be/laadpaal.

Heb je nog vragen?

Bel naar 014 53 50 52 of mail via duurzaamheidsteam@iok.be

De actie kadert binnen het streekproject Kempen2030, het engagement van alle Kempense gemeenten om 40% CO2 te besparen tegen 2030. Voor meer info kan je terecht op www.kempen2030.be.

Gepubliceerd op woensdag 21 jun 2023 om 15:00