Doe mee aan de rookstopcursus en stop met roken

Wil je graag stoppen met roken?

Je bent niet alleen, stop samen in groep! 

Tabakologe Els Bosch begeleidt jou met kennis van zaken doorheen het stopproces, bereidt je voor op de rookstopdag en traint jouw vaardigheden om herval te voorkomen. Dit gebeurt in groep. In groep vinden mensen steun. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen en er kan veel gedeeld en gelachen worden.

In acht sessies komen verschillende aspecten van het stoppen met roken aan bod, waaronder de fysieke en psychologische afhankelijkheid van nicotine, het omgaan met ontwenningsverschijnselen en het ontwikkelen van nieuwe gewoonten.

Infosessie op maandag 16 september

Wil je meer info of twijfel je? Volg vrijblijvend een gratis infosessie op maandag 16 september om 19.30 uur waar je de tabakologe leert kennen en waar je een zicht krijgt op het verloop van de rookstopcursus.

Je ontvangt tijdens de sessie alle informatie over de rookstopcursus. Nadien kan je beslissen of je aan de cursus wil deelnemen.

  • maandag 16 september om 19.30 uur
  • waar: LDC Eigenaard, Koning Boudewijnlaan 80
  • gratis

Rookstopcursus

De vervolgsessies zijn ’s avonds gepland op 23 en 30 september, 7, 14 en 21 oktober, 4 en 18 november, 25 november (diëtiste) en 16 december.

De kostprijs bedraagt 48 euro; bij een verhoogde tegemoetkoming is dit 24 euro.

Deze cursus is een organisatie van CGG Kempen, Gezond Leven en gemeente Oud-Turnhout.

Inschrijven

  • via deze link: schrijf je in
  • telefonisch via 0484 36 08 18 (CGG Kempen)

Meer info

Dienst gezondheid - 014 46 22 48 - gezondheid@oud-turnhout.be 

Gerelateerde items