Zomerfotozoektocht 'Toer-'s-mee' tot en met 15 september

'Toer-'s-mee' (grote weergave)

Ontdek ook deze zomer weer de mooiste plekjes van Oud-Turnhout met de jaarlijkse zomerfotozoektocht van KWB Oud-Turnhout, Heemkundekring Corsendonca en Toerisme Oud-Turnhout.

'Toer-'s-mee'

We kennen onze troeven voor wandelen en fietsen, maar in Oud-Turnhout kan je ook fantastisch logeren. Van in het uiterste zuiden tot in het noorden. Gastvrije B&B’s, originele vakantiewoningen midden in de natuur, slapen bij een campergastbedrijf of op hotel in een voormalige priorij, … mogelijkheden bij de vleet om Oud-Turnhout en zijn omgeving te ontdekken en tot rust te komen.

We passeren ze bijna allemaal. Het was onmogelijk om de route effectief langs alle accommodaties te leiden. Enerzijds, omdat we de lengte van de zomerfotozoektocht rond de 30 km willen houden, anderzijds omdat een aantal vakantiehuizen in geval van droogte en brandgevaar quasi “onbereikbaar” worden. Toer eens mee!

Puzzelplezier voor het hele gezin

Onderweg zoek je de exacte locaties van de foto’s en probeer je vragen op te lossen. Veel fietsplezier! 

Dien jouw antwoordformulier tijdig in en maak kans op één van de mooie prijzen. De opbrengst van de zoektocht gaat naar Chiro Zwaneven vzw. De zomerfotozoektocht wil graag een symbolische bijdrage leveren aan hun project.

Deelnameformulieren zijn te koop aan 5 euro:

  • bij de Oud-Turnhoutse bakkers
  • Hofke van Chantraine (Infokantoor Toerisme, Kerkstraat 46)
  • Bezoekerscentrum Landschap De Liereman (Schuurhovenberg 43)

Info

Infokantoor Toerisme, Kerkstraat 46 - 014 47 94 94 - toerisme@oud-turnhout.be

Datum van het bericht: donderdag 16 juni 2022
Nieuwsoverzicht