Kom naar de subsidie-zomerbar: het LEADER-café

Op café gaan en tegelijk ontdekken of je kans maakt op financiële middelen? Twee vliegen in één klap!

Hoezo, financiële middelen?

Binnen het subsidieprogramma ‘LEADER’ krijgen interessante ideeën die het platteland versterken financiële steun. Ideeën die te maken hebben met levendige dorpen, landbouw en korte keten of het landschap en biodiversiteit.

Heb jij een idee dat jouw dorp of het platteland versterkt? Kom dan langs in één van de LEADER-cafés en bespreek met Miel, Lotte of Kim, de LEADER-coördinatoren, of jouw idee kans maakt op financiële ondersteuning. Ook als je op zoek bent naar partners om samen te werken of je project mee vorm te geven, moet je in het LEADER-café zijn. We voorzien hapjes en drankjes (anders geen café) om op een informele manier te netwerken.

Dit najaar kan je ten laatste op 2 september je projectidee aanmelden. Bekijk de voorwaarden voor een plattelandsproject op www.leaderprovincieantwerpen.be.

Waar en wanneer?

  • woensdag 12 juni tussen 16 en 20 uur - Plantentuin ‘De kleine Boerderij’, Merksplas (MarkAante Kempen+)
  • dinsdag 18 juni tussen 16 en 20 uur - De Gelegenheid, Balen (Kempen Oost)
  • dinsdag 25 juni tussen 16 en 20 uur - Ark van Noë, Lichtaart (Kempen Zuid)

Programma

Tussen 16 en 20 uur: Je bent welkom wanneer het voor jou past. Doorheen de avond staan Miel, Lotte en Kim, de coördinatoren van dit subsidieprogramma, klaar voor een gesprek waarin je je idee een eerste keer kan bespreken.

  • Om 18 uur: toelichting subsidieprogramma LEADER:
    Is het programma helemaal nieuw voor jou? Kom dan zeker even luisteren naar de toelichting. We vertellen meer over het programma, de te zetten stappen en de thema’s waaronder ideeën kunnen ingediend worden.
  • Van 18.30 tot 20 uur: informeel netwerken met lekker hapje en drankje.
    De kracht van dit subsidieprogramma? Je ontmoet anderen die net zo enthousiast hun schouders onder hun dorp of platteland willen zetten.

Inschrijven en meer info

Deelname is gratis maar schrijf je in via deze link voor de bijeenkomst naar keuze.


Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 om 14:54