Jouw activiteit op UiT in Oud-Turnhout & in het infomagazine

‘UiT in Oud-Turnhout’ is een gemeentelijke activiteitenkalender die gekoppeld is aan de UiTdatabank, een onlinedatabank die bedoeld is voor informatie over het cultuur- en vrijetijdsaanbod. Verenigingen of organisaties die een activiteit in de kijker willen zetten, kunnen die gratis invoeren in de UiTdatabank.

Organiseert jouw vereniging een evenement, fuif of een optreden? Geeft jouw vereniging een lezing of een cursus, of heeft jouw vereniging een tentoonstelling op poten gezet?

Voer de activiteit van jouw vereniging in op de UiTdatabank en geniet van gratis promotie op verschillende websites en in het infomagazine.

Evenement op UiT in Oud-Turnhout

Registreer je op www.uitdatabank.be en geef zelf jouw activiteit in. De ingevoerde activiteit verschijnt dan automatisch op www.oud-turnhout.be en op www.uitinvlaanderen.be.

Evenement in het infomagazine

De gemeente publiceert elke keer ook een activiteitenkalender in het gemeentelijk infomagazine. Hiervoor komen de gegevens uit de UiTdatabank. Als je je activiteit wilt laten verschijnen in de activiteitenkalender, is het belangrijk dat je tijdig jouw activiteit invoert in de UiTdatabank.

De communicatiedienst beslist of jouw informatie al dan niet, geheel of gedeeltelijk wordt opgenomen en in welke vorm.

Jouw activiteit invoeren in de UiTdatabank

  1. Surf naar www.uitdatabank.be
  2. Maak eerst een account aan. Geef je e-mailadres in en een paswoord. Je ontvangt meteen een bevestiging van jouw registratie.
  3. Log in met je e-mailadres en je paswoord. Vanaf nu kan je je activiteit invoeren.
  4. Na goedkeuring van de activiteit door de moderator, wordt deze gepubliceerd op oud-turnhout.be en op www.uitinvlaanderen.be.

Meer informatie over het invoeren in de UiTdatabank: Invoeren in UiTdatabank. Onderaan vind je ook een handleiding met meer uitleg.

Wat wordt gepubliceerd?

Elke vereniging uit Oud-Turnhout kan haar activiteiten, voor zover deze toegankelijk zijn voor het publiek, laten opnemen in de activiteitenkalender. Meer info in de bijlage onderaan.

Meer informatie over de invoervoorwaarden: Welke activiteiten mag ik invoeren in UiTdatabank?