Huis van het Kind

lokaal loket kinderopvang (grote weergave)

Met het Huis van het Kind creëren we plekken waar ouders en kinderen elkaar kunnen ontmoeten, waar ze terecht kunnen met al hun opvoedingsvragen, waar leuke activiteiten en interessante vormingen plaatsvinden en waar het contact tussen het brede zorgaanbod en gezinnen op een laagdrempelige manier gelegd wordt.

Het Huis van het Kind bestaat uit verschillende organisaties die zich inzetten voor kinderen, jongeren en/of hun ouders. Samen met de partners verbinden we de krachten om alle kinderen en jongeren alle kansen te geven om gelukkig, gezond en veilig op te groeien.

In onze gemeente is er geen fysiek Huis van het Kind, maar is er wel een uitgebreid programma. Voor meer informatie over het programma klik je best even op de activiteitenkalender hieronder. 

Uiteraard hopen we dat alle activiteiten kunnen doorgaan, maar omwille van de coronapandemie zullen we de actuele stand van zaken blijven opvolgen en bij inschrijving jullie hierover informeren. Uiteraard hanteren we alle voorzorgsmaatregelen die nodig zullen zijn.

Contact

 

Activiteitenkalender

Het programma vind je hier: activiteitenkalender 

 

Aanbod

Meer info

Praktisch

Jeugddienst

Dorp 31
2360 Oud-Turnhout

tel.+32 (0)14 46 22 35
jeugd@oud-turnhout.be

Openingstijden

Tip: maak vooraf een afspraak zodat je zeker bent dat de jeugdconsultent aanwezig is.

maandag: 8.30 tot 12 uur
dinsdag: 8.30 tot 12 uur
17.30 tot 19.30 uur
woensdag: 8.30 tot 12 uur
donderdag: 8.30 tot 12 uur
vrijdag: 8.30 tot 12 uur