Groepsaankoop thuislaadpalen

Een thuislaadpaal installeren?

Als je een elektrische wagen hebt of wil kopen, denk je best ook na over hoe je deze wil opladen. Voor particulieren die een thuislaadpaal installeren zijn er verschillende voordelen. De schommelingen in de energiemarkt en de ongekende pieken in de prijzen, maken een financiële vergelijking moeilijk.

Toch bieden thuislaadpalen meer comfort en een financieel voordeel ten opzichte van publiek laden, zeker in combinatie met slimme sturing en zonnepanelen. Een laadpaal is ook veiliger dan laden aan een stopcontact: zo is de paal bijvoorbeeld beter opgewassen tegen oververhitting bij langdurig laden.

Doe mee met de groepsaankoop thuislaadpalen

Elektrisch rijden en thuislaadpalen vormen een complexe materie die veel vragen met zich meebrengt. Om burgers hierbij te ondersteunen, organiseert de gemeente samen met IOK een groepsaankoop thuislaadpalen. Via de actie kan je goed geïnformeerd een thuislaadpaal kwalitatief laten installeren.

Heb je interesse?

Schrijf je vrijblijvend in op de groepsaankoop of volg één van de gratis digitale infomomenten:

  • donderdag 27 oktober om 19.30 uur
  • woensdag 9 november om 19.30 uur

Inschrijven voor de groepsaankoop en de infomomenten kan via www.iok.be/laadpaal of 014 56 27 88.

Wil je mee beslissen?

De keuze van de firma’s gebeurt door een stuurgroep van mensen die deelnemen aan de groepsaankoop. Wil je deel uitmaken van deze stuurgroep? Duid dit dan aan bij je inschrijving.

Heb je nog vragen?

014 56 27 88 of duurzaamheidsteam@iok.be


De actie kadert binnen het streekproject Kempen2030, het engagement van alle Kempense gemeenten om 40% CO2 te besparen tegen 2030. Meer info op www.kempen2030.be.

Gepubliceerd op dinsdag 18 okt 2022 om 13:00