Deskundige kind, jeugd & gezin - BOA (B1-B3)

focus: buitenschoolse activiteiten, onderwijs en opvang

voltijds - brutomaandsalaris voltijds min. 2.716,82 euro voor 0 jaar anciënniteit en 3.337,14 euro voor 15 jaar anciënniteit

Takenpakket

Heb jij een hart voor kinderen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met een sterke beleidsmatige focus? Lees dan zeker verder!

Als deskundige kind, jeugd en gezin sta je in voor het voorbereiden, organiseren en evalueren van activiteiten, acties en projecten voor kinderen en jongeren en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het Huis van het Kind. Daarnaast zal je samen met kinderen, jongeren en gezinnen een gemeentelijk kind-jeugd en gezinsbeleid uitwerken. Je zal je schouders zetten onder de uitrol van het BOA-decreet en zal een regierol opnemen samen met lokale en bovenlokale partners.

Verder ben jij de stuwende kracht achter het lokaal samenwerkingsverband tussen onderwijs, organisatoren van buitenschoolse opvang, cultuur-, jeugd- en sportverenigingen, ouders, kinderen, … en slaag je erin om in een mum van tijd een netwerk uit te bouwen binnen deze beleidsdomeinen, bijvoorbeeld directies van gewoon en buitengewoon onderwijs en organisatoren van kinderopvang.

Tot slot ben je ook back-up voor je collega deskundige kind, jeugd & gezin met focus op jeugdwerk, speelpleinwerking en activiteiten.

Deelnemingsvoorwaarden

Je beschikt minstens over een bachelordiploma.

Wij bieden jou ...

 • een voltijds contract van onbepaalde duur
 • flexibele werktijden en een gunstige vakantieregeling om tijdig je batterijen terug op te laden
 • maaltijdcheques van 8 euro per dag
 • ecocheques
 • terugbetaling abonnement openbaar vervoer voor woon-werkverkeer
 • sportieve collega’s kunnen rekenen op een fietsvergoeding van 0,25 euro per km
 • tweede pensioenpijler
 • gratis hospitalisatieverzekering, ook je gezinsleden kunnen met een korting aansluiten

Voor deze functie wordt een wervingsreserve van twee jaar aangelegd.

Selectieprocedure

 • Solliciteren kan tot en met 9 oktober 2022 online via deze knop:   Solliciteer nu
  Vergeet niet om je CV, motivatiebrief, kopie van je diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (maximum 3 maanden oud) op te laden bij je online sollicitatie.

 • Of stuur je CV, motivatiebrief, kopie van je diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (maximum 3 maanden oud) per post naar de personeelsdienst, Dorp 31, 2360 Oud-Turnhout.

Vermeld duidelijk voor welke functie je solliciteert. Onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard. Je talent is voor ons belangrijker dan je geslacht, afkomst of leeftijd.

Bijlagen

Vacature deskundige kind, jeugd en gezin - BOA175,9 Kb(pdf)

Een vraag over deze vacature?

Stel je vraag

Video 'Kernwaarden gemeente Oud-Turnhout'