Autodeelsysteem

Heb je een auto nodig voor een korte periode of voor meerdere dagen? Wil je even iets vervoeren maar is je eigen wagen net iets te klein? Dan biedt de gemeente Oud-Turnhout hiervoor dé gepaste oplossing aan. 

Autodeelsysteem 

Als inwoner kan je gebruik maken van twee gloednieuwe deelwagens in samenwerking met de autodeelservice van Groep Kenis. Een Renault ZOE en Renault KANGOO worden permanent ter beschikking gesteld. Voor iedere behoefte een gepaste wagen dus.

De deelwagens zijn 100% elektrisch en dus ook meteen de meest milieuvriendelijke mobiliteitsoplossing. 

Hoe werkt het praktisch? 

  • Dankzij het autodeelplatform ‘Kenis Share’ kan je 24 uur op 24, 7 dagen op 7 een wagen huren. Je registreert je in de toepassing (app), reserveert de wagen en betaalt vervolgens enkel voor het gebruik ervan. Nadien breng je de wagen terug naar de plaats van vertrek. 
  • Een voertuig huren kan al vanaf 4 euro per uur en 0,20 euro per km. Opladen, onderhoud, omniumverzekering en carwash zijn in de prijs inbegrepen. Er zijn dus geen instap- of abonnementskosten van toepassing. 
  • Plaats van vertrek is het Dorpsplein van Oud-Turnhout. Er zijn hiervoor twee vaste parkeerplaatsen en een laadpaal met twee laadpunten voorzien.
  • Check altijd dat je de meest recente versie van de app hebt gedownload.

Info 

Gedetailleerde informatie lees je op www.kenisshare.be