UiTPAS Kempen

uitpas (grote weergave)

De UiTPAS is een spaarkaart die je kunt gebruiken in Turnhout, Beerse, Oud-Turnhout en Vosselaar. Door deel te nemen aan UiTPAS-activiteiten, kun je punten verzamelen die je later kunt inruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel. 

Een UiTPAS kun je kopen voor 5 euro en is levenslang geldig. Je kan de UiTPAS kopen op volgende locaties: de jeugd- en cultuurdienst in OC De Djoelen, de bibliotheek, Infokantoor Toerisme en het gemeentehuis. 

Voor mensen die recht hebben op de verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds, is UiTPAS Kempen bovenop de spaarkaart ook een kortingskaart. De UiTPAS geeft dan recht op een korting van 80% op de normale ticketprijs. Ga hiervoor langs bij het OCMW. 

Vraag hiervoor aan jouw ziekenfonds een attest 'Verhoogde tegemoetkoming' en ga met dit attest en je identiteitskaart naar een UiTPAS-verkooppunt:

  • Beerse: Bibliotheek, GC ’t Heilaar, LDC De Ontmoeting, Sportcentrum ’t Beerke
  • Oud-Turnhout: Bibliotheek, Hofke van Chantraine, OC De Djoelen, gemeentehuis
  • Turnhout: Bibliotheek, cultuurhuis de Warande, JC Wollewei, Toerisme & UiT
  • Vosselaar: Gemeentehuis, Bibliotheek

Heb je geen verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds maar denk je wel recht te hebben op een UiTPAS met kansentarief? Neem dan contact op met het OCMW van de gemeente waar je woont. 

Alle informatie over de UiTPAS vind je op www.uitpaskempen.be.

Praktisch

Sociale dienst OCMW

Dorp 31
2360 Oud-Turnhout

tel.+32 (0)14 46 22 66
socialedienst@oud-turnhout.be

Openingstijden

maandag: 8.30 tot 12 uur
dinsdag: 8.30 tot 12 uur
17.30 tot 19.30 uur
woensdag: 8.30 tot 12 uur
donderdag: 8.30 tot 12 uur
vrijdag: 8.30 tot 12 uur