Speelpleinwerking Zweepes Ven in de zomer

speelplein.jpg (grote weergave)
 

De coronamaatregelen zorgen ervoor dat we onze speelpleinwerking deze zomer anders dan anders moeten aanpakken.

We doen ons best om er een zorgeloze en fijne zomer van te maken!

 

Inschrijven voor de speelpleinwerking in 2020

Gewijzigde afspraken voor inschrijvingen !

Om te garanderen dat zoveel mogelijk plaatsen in onze bubbels worden benut, gelden er daarom deze zomer andere afspraken voor de inschrijvingen en planning. Hou bij de planning van de zomervakantie rekening met volgende wijzigingen:

  • Je schrijft steeds in per volledige dag, halve dagen zijn niet mogelijk om organisatorische en veiligheidsredenen. Je kind is dus ook de hele dag aanwezig op het speelplein, afhalen voor en terugbrengen na de middagpauze is niet mogelijk
  • Je schrijft in voor minstens 3 volledige dagen per week
  • Verder raden we aan om te vermijden dat jouw kind gedurende een week in meer dan 1 bubbel terecht komt. Maak bijvoorbeeld geen combinatie van speelpleinwerking en dansles in één en dezelfde week.

Hoe schrijf je in?

De inschrijvingen zien er door de reorganisatie anders uit dan vorig jaar:

  • Alle medische fiches moeten goedgekeurd worden door jullie, alvorens te kunnen inschrijven. Je vindt ze terug in je profiel, bij elk gezinslid, onder het tabblad 'medische fiche'.
  • Voor de inschrijvingen zelf selecteer je eerst de week/weken waarvoor je jouw kind(eren) wenst in te schrijven. Voor kinderen van 2014 - 2008 kan je elke week kiezen tussen de groene en rode bubbel. Er is inhoudelijk geen verschil tussen de groene en rode groep. 
  • In de volgende pagina kan je per week/of ineens voor alle weken samen de juiste dagen aanduiden (je kiest per dag voor 'ja' of 'nee'). Je vinkt minstens 3 dagen aan per week. Op basis van het aantal dagen die je selecteert, wordt de juiste prijs berekend. Op het einde zie je dus pas de juiste prijs verschijnen
  • Kinderen die in de gele bubbel worden ingeschreven (2017 - 2015), zitten deze zomer op Stekelbees (Ferm). Hiervoor moet je op dit moment nog niet betalen. Je zal zien dat de prijs momenteel op 0 euro staat. We hanteren dezelfde prijzen, maar de facturatie volgt achteraf vanuit Stekelbees zelf.  
  • Er is momenteel geen koppeling voor kinderen met een UiTPAS met kansentarief. Indien je een geldige UiTPAS hebt, kan je de inschrijving al in orde brengen, maar wacht je met de betaling. Stuur mij even een mailtje: stien.aerts@oud-turnhout.be, zodat ik de prijs handmatig juist kan zetten, alvorens je betaalt. 
 

Praktisch

Jeugddienst

Dorp 31
2360 Oud-Turnhout

tel.+32 (0)14 46 22 35
jeugd@oud-turnhout.be

Openingstijden

Tip: maak vooraf een afspraak zodat je zeker bent dat de jeugdconsultent aanwezig is.

maandag: 8.30 tot 12 uur
dinsdag: 8.30 tot 12 uur
17.30 tot 19.30 uur
woensdag: 8.30 tot 12 uur
donderdag: 8.30 tot 12 uur
vrijdag: 8.30 tot 12 uur