Nieuwjaarsdrink met onze inwoners op zondag 13 januari

2019 (grote weergave)

Samen met onze inwoners blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit met wensen voor het komende jaar. Met een GRATIS nieuwjaarsdrink willen we de samenhorigheid verstevigen!

Geniet van een warm of koud drankje

De nieuwjaarsdrink is in OPENLUCHT. Geniet van een biertje, frisdrank of wijn. Verwarm je met koffie, thee, soep of warm appelsap.

Kinderen en jongeren, jullie komen toch ook?

De monitoren van de jeugddienst zorgen voor enkele toffe activiteiten voor kinderen en jongeren in de speelzalen van Zweepes Ven.

Te voet, met de fiets of de pendelbus

Bij 'deftig' weer is de fiets (of te voet als je niet ver woont) zeker aan te raden. Er is een fietsstalling binnen de omheining van Zweepes Ven.

Of je neemt één van de pendelbussen: je wordt veilig naar de nieuwjaarsdrink gevoerd en later weer terug. Er zijn vier pendelbus-trajecten met enkele vaste stopplaatsen. Op elk traject rijdt permanent één kleine autobus. Elk traject heeft een eigen kleur. Als je dezelfde kleur neemt voor de terugrit, passeer je de halte waar je eerder opstapte. De woonkern Oosthoven ligt het verst verwijderd van Zweepes Ven. Daar zijn twee bustrajecten om de rijtijd in te korten. De pendelbussen rijden van 10.30 tot 14 uur.

De pendelbustrajecten en stopplaatsen vind je onderaan.

GRATIS NIEUWJAARSDRINK MET ONZE INWONERS
zondag 13 januari van 11 tot 13 uur
Jeugdcentrum Zweepes Ven, Oude Arendonkse Baan 73

Programma

  • vanaf 10.30 uur: start pendelbussen
  • vanaf 10.30 uur: kinderopvang
  • 11.15 uur: welkomstwoord
  • 13 uur: einde  
  • pendelbussen rijden tot 14 uur 

Info

Cultuurdienst - 014 46 22 27 - cultuur@oud-turnhout.be

Datum van het bericht: maandag 17 december 2018
Nieuwsoverzicht