Dienstverlening op afspraak

Sluiten

Belangrijke info

Van oud naar nieuw met de feestbussen van De Lijn

Feestbussen De Lijn (grote weergave)

Ook tijdens oudejaarsnacht brengen chauffeurs van vervoersmaatschappij De Lijn je veilig naar jouw bestemming en weer thuis. Zo kan je feesten zo lang je wenst, zonder stress of parkeerzorgen. Dankzij de financiële tussenkomst van onder andere Politie Regio Turnhout in samenwerking met de gemeente Oud-Turnhout kan je ook dit jaar gratis gebruik maken van alle feestbussen en -trams tijdens oudejaarsnacht.

Let op, het aantal gratis aan onze gemeente toegewezen tickets is beperkt. Abonnees rijden gratis op vertoon van hun pasje.

Digitaal Oudejaarsnachtbiljet De Lijn

Het gratis Oudejaarsnachtbiljet is enkel verkrijgbaar als sms-ticket. Je hoeft dus niet meer naar het gemeentehuis om jouw 'papieren' ticket op te halen, maar vergeet niet op voorhand online jouw ticket aan te vragen.

Hoe werk het?

  • Via deze LINK ga je rechtstreeks naar het registratieportaal van De Lijn.
  • Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw SMS-Oudjaarticket.
  • Per gsm-nummer kunnen er vier sms-tickets worden aangevraagd. Dit hoeft niet tegelijk te gebeuren, later toevoegen is ook mogelijk. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen maakt, elke reiziger dient namelijk over een geldig vervoerbewijs te beschikken.
  • Je activeert jouw ticket door EVENT te sturen naar 4884 voor je op de bus of tram stapt. Per SMS-ticket rekent jouw provider een kost van 0,15 euro aan. Het SMS-ticket zelf is gratis, indien je je tijdig registreert.

Indien je je niet wenst te registreren, kan je nog steeds terecht in de Lijnwinkels of bij de chauffeur om jouw Oudejaarsnachtbiljet aan te kopen aan de prijs van 4 euro. Of je koopt een SMS-oudejaarsticket door EVENT te sturen naar 4884, ook aan de prijs van 4 euro (+ 0,15 euro providerkost).

Geldigheidsduur

Het SMS-ticket is geldig vanaf 18 uur op 31 december tot 23.59 uur op 1 januari. Je mag binnen de geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wilt.

Dienstregelingen, trajecten en info

Datum van het bericht: dinsdag 03 december 2019
Nieuwsoverzicht