Website met informatie over vaccinatiecampagne in onze regio

ELZ-Kempenland.jpg (grote weergave)

Inwoners van de 10 gemeenten uit Eerstelijnszone Kempenland kunnen informatie over de vaccinatiecampagne nalezen op www.elzkempenland.be. Deze website wordt continu voorzien van de laatste informatie en van een veelgestelde vragenlijst.

Gemeenschappelijke communicatie

Samen met 10 gemeenten in onze regio werken we aan een gemeenschappelijke communicatie. Zo krijgen alle inwoners binnen de zone dezelfde informatie. Daarvoor werkten we samen een logo uit. Dit zal gebruikt worden door alle partijen die meewerken aan de vaccinatiecentra. Zo willen we de informatie over de vaccinatiecentra in Weelde en Turnhout duidelijk en helder brengen.

De lancering van een logo, website en veelgestelde vragenlijst is een eerste stap in de gemeenschappelijke communicatie van de 10 besturen. De gemeenschappelijke stijl zal ook opduiken in de communicatiekanalen van die besturen, apothekers, thuisverplegers, artsen … Telkens met de bedoeling inwoners toe te leiden naar dezelfde informatie. Een callcenter wordt midden februari geactiveerd. Hier kunnen inwoners terecht met hun lokale vragen over o.a. inplannen en herplannen van afspraken, mobiliteit, thuisvaccinatie.

De 10 besturen die tot Eerstelijnszone Kempenland behoren zijn: Baarle-Hertog, Hoogstraten, Rijkevorsel, Merksplas, Beerse, Vosselaar, Ravels, Arendonk, Oud-Turnhout en Turnhout.

Info

www.elzkempenland.be

Datum van het bericht: donderdag 04 februari 2021
Nieuwsoverzicht