Dienstverlening op afspraak

Sluiten

Maak een afspraak voor je langskomt in het gemeentehuis!

Hernieuwing toegankelijkheidsregelingen Pidpa-bossen: publieke consultatie van 20 december tot 20 januari

Pidpa heeft verspreid over de provincie een aantal kleine en grotere bossen in eigendom waarin haar watervangputten gelegen zijn. Vijf van deze bossen hebben een officiële toegankelijkheidsregeling omdat ze (deels) toegankelijk zijn voor het publiek, het gaat hierbij om bospercelen in Olen, Vorst-Laakdal, Grobbendonk, Schoten en Oud-Turnhout.

De huidige toegankelijkheidsregeling dateert van 2008. Omdat de wetgeving ondertussen wijzigde, heeft Pidpa nu een nieuw voorstel tot toegankelijkheidsregeling ingediend bij ANB. 

Dit voorstel wordt onderworpen aan een publieke consultatie van 20 december tot 20 januari. Tijdens deze periode kan je op dit nieuwe voorstel je suggesties of opmerkingen bezorgen  aan tim.audenaert@vlaanderen.be of schriftelijk aan het Agentschap voor Natuur en Bos, Lange Kievitstraat 111/113 bus 63, 2018 Antwerpen tav Tim Audenaert.

Het ontwerpplan en de ontwerptekst hangen vanaf 20 december uit in de infoborden bij elk domein. Je vindt ze ook terug op de website van Pidpa: www.pidpa.be

Datum van het bericht: vrijdag 20 december 2019
Nieuwsoverzicht