Dienstverlening op afspraak

Sluiten
pop-up (1).png

Vraag subsidies aan voor je plattelandsproject vóór 28 januari

LEADER (grote weergave)

Nog tot en met dinsdag 28 januari 2020 kan je als vereniging, organisatie, ondernemer of landbouwer uit Oud-Turnhout een aanvraag indienen voor een LEADER-subsidie.

Druk jouw stempel op ons platteland

LEADER is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat bijna 1,2 miljoen euro beschikbaar stelt voor plattelandsprojecten in 31 Antwerpse gemeenten, waaronder Oud-Turnhout. 

Elk project moet een agrarische focus hebben en verschillende beleidsdomeinen met elkaar verbinden. Een voorbeeld is het project 'Boerenrustpunt', waarbij mensen met een burn-out op de boerderij professionele begeleiding krijgen.

Nog meer inspiratie uit vorige projecten kan je vinden op de website van LEADER Provincie Antwerpen. Daar staat ook alle praktische informatie overzichtelijk gebundeld.

Voorlopig laatste projectoproep!

Nog tot en met dinsdag 28 januari 2020 kan iedereen een projectidee aanmelden en een kans wagen op subsidies. Alle info is te vinden op de website van LEADER

Projecten moeten uitgevoerd worden in 31 gemeenten binnen de 3 afgebakende LEADER-gebieden. Afhankelijk van het LEADER-gebied moeten de ideeën passen onder één van onderstaande thema’s: 

  • open ruimte vrijwaren en ontwikkelen
  • streekidentiteit
  • landbouw- en natuureducatie
  • kwetsbaarheid en armoede op het platteland

Info

www.leaderprovincieantwerpen.be

Datum van het bericht: dinsdag 03 december 2019
Nieuwsoverzicht