Dienstverlening op afspraak

Sluiten

Belangrijke info

4de week van de afvalophaler en recyclageparkwachter van 18-24 november

2019_weekvan_affiche_2.jpg (grote weergave)

Afvalophalers stappen dagelijks een 10-tal kilometer en heffen meerdere tonnen afval. Ook bij de recyclageparkwachters draait hun stappenteller op volle toeren. Om de afvalinzameling zo vlot mogelijk te laten verlopen en de ophalers fysiek niet te overbelasten, wordt iedereen opgeroepen om afval correct aan te bieden.

Respect door correct aanbieden van afval

Tijdens de 4de ‘Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter’ wordt opnieuw respect gevraagd. En dat kan door kleine dingen zoals het correct aanbieden van afval.

Foutief aangeboden afval zorgt voor een extra belasting voor de ophaler en verstoort ook het vlot ophalen ervan aan huis of de doorstroming op het recyclagepark. Ook je afval netjes sorteren voor je naar het recyclagepark gaat, is een kleine moeite, maar vergemakkelijkt de job van een recyclageparkwachter aanzienlijk.

Zeg het met een strik of tekening rond je afvalcontainer 

De afvalophalers en recyclageparkwachters bedanken kan door een strik rond je afvalbak te hangen. Of door een mooie tekening mee te nemen naar het recyclagepark of achter je raam of aan je container te hangen. Bij 'downloads' vind je een tekening om in te kleuren.

Een foto van je tekening mag je ook altijd insturen via www.facebook.com/IOKAfvalbeheer. De mooiste tekeningen worden uitvergroot en komen op de ophaalwagens te hangen.

Datum van het bericht: vrijdag 25 oktober 2019
Nieuwsoverzicht