Kunstenaars gezocht voor leuk project in leegstaande panden

kunstenaars_gezocht (grote weergave)

Ben jij een kunstena(a)r(es) die op zoek is naar een publiek? Zie jij het zitten om jouw kunst in het straatbeeld van Oud-Turnhout te integreren? Of droom jij van een expo in een leegstaand gebouw waarin jouw werk of installatie kan schitteren? Contacteer ons dan!

Wij zoeken dringend kunstenaars die creatief aan de slag willen gaan met graffiti of muurverf, of die hun schilderijen, fotokunst, installatiekunst, woordkunst, videokunst, … op een originele manier willen exposeren.

Project in twee leegstaande panden

Voor dit project hebben we twee leegstaande panden ter beschikking in het centrum van Oud-Turnhout. Zowel de binnenkant als de buitenkant van deze gebouwen mogen (na onderling overleg) artistiek aangepakt worden. Deze panden worden opengesteld voor het publiek op zondag 6 oktober, naar aanleiding van de centrumfeesten rond het thema ‘duurzaamheid’.

Interesse?

Neem snel contact op via info@hofkevanchantraine.be. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de infovergadering op donderdag 26 september, met aansluitend een bezoek aan de gebouwen. 

Info

Kunst- en erfgoedcentrum Hofke van Chantraine, Kerkstraat 46 - 014 47 94 94 - info@hofkevanchantraine.be 

Datum van het bericht: donderdag 12 september 2019
Nieuwsoverzicht