Dienstverlening op afspraak

Sluiten

Belangrijke info

Centrumfeesten op 5 en 6 oktober

centrumfeesten (grote weergave)

In het eerste weekend van oktober organiseert UNIZO Oud-Turnhout al 30 jaar lang de Centrumfeesten. Dit jaar wordt ‘s zondags de N18 deels verkeersvrij gemaakt. Zo wordt de 30ste editie van deze feesten uitgebreider, veiliger én levendiger!

Oud-Turnhout Kermis wordt traditioneel gevierd in het eerste weekend van oktober. Dit jaar is dit van zaterdag 5 oktober tot en met dinsdag 8 oktober. De kermis wordt gecombineerd met de Centrumfeesten van UNIZO.

Centrumfeesten van UNIZO

De Centrumfeesten vinden plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Op zaterdag is er opendeur bij de handelaars en start de kermis. Op zondag breiden de festiviteiten uit: opendeur bij de handelaars, verschillende verkoop- en infostandjes, randactiviteiten en animatie voor jong en oud. Kermiskramers, UNIZO en talrijke verenigingen zetten hun beste beentje voor. Kom de Centrumfeesten beleven en laat je verrassen!

Info: UNIZO Oud-Turnhout, Louis Mariën - 0476 45 98 13 - l.marien@hotmail.com

Neem jij deel aan de gezellige rommelmarkt?

Op zondag 6 oktober van 10 tot 17 uur is er ook een rommelmarkt in de Kerkstraat. Ben je al lang op zoek naar iets of snuister je liever gewoon rond? Geniet van de gezellige sfeer en misschien vind je wel iets leuk. 

Neem je graag deel aan de rommelmarkt? Schrijf je dan vooraf in bij Baggu, Steenweg op Turnhout 52 bus 1 of via 014 45 20 90. De deelnameprijs bedraagt 1 euro per meter.

N18 afgesloten op zondag 6 oktober

Opgelet! Wegens de organisatie van de Centrumfeesten wordt het deel van de N18 tussen de verkeerslichten (Dorp) en het kruispunt met de Steenweg op Oosthoven afgesloten voor alle verkeer op zondag 6 oktober tussen 10 en 19 uur:

  • de rijbaan van de N18 wordt verkeersvrij in deze zone; dit wordt voetgangerszone
  • het openbaar vervoer volgt een omleiding via Steenweg op Sevendonk, Slagmolenstraat, Oude Dijk, R13 en Steenweg op Mol (Turnhout):
    • de halte in het centrum (Dorp) wordt tijdelijk verplaatst naar Steenweg op Mol 3 (OC De Djoelen)
    • de halte van Steenweg op Turnhout ter hoogte van Colruyt wordt tijdelijk verplaatst naar de Steenweg op Mol in Turnhout (de halte aan de Tramwissel vervalt)
Datum van het bericht: dinsdag 10 september 2019
Nieuwsoverzicht