Dienstverlening op afspraak

Sluiten

Belangrijke info

Fietsen met De Schakel op zondag 25 augustus

de schakel (grote weergave)

Op de laatste zondag van augustus wordt voor de 31ste keer De Schakel georganiseerd. De Schakel is een ‘aaneenschakeling’ van fietsroutes in de Antwerpse Kempen. Deelnemers stellen zelf een tocht naar keuze samen.

Het parcours is volledig bewegwijzerd. De sportieve fietser kan routes uitstippelen van meer dan 100 km, terwijl er voor de recreatieve fietser en gezinnen met jonge kinderen heel wat keuzes zijn vanaf 25 km. Bij het inleveren van jouw deelnamestrook kan je prijzen winnen.

Inschrijven

De 46 start- en controleplaatsen liggen op zo’n 10 km afstand van elkaar en worden ‘Kempenhutten’ genoemd, met elk een naam. Inschrijven kan op zondag 25 augustus tussen 8 en 14 uur in die hutten. De laatste controle met stempel gebeurt om 18 uur. De Schakel eindigt om 19 uur.

Deelnameprijs

  • deelnameprijs volwassenen: 4 euro - kinderen tot 12 jaar: 1 euro
  • bij vertrek krijg je een deelnemerskaart, een appel, een wafel, een fietswimpel en een routeplan. Bij inschrijving ben je ook verzekerd tegen ongevallen.

Vertrek-controleplaats Oud-Turnhout: ‘Zweepes Venhut’, Oude Arendonksebaan 73

Een sfeervol terras waar je iets kan eten en drinken en een geweldige speeltuin. Tussen 12 en 18 uur speelt het accordeongezelschap Nostalgia liedjes uit de oude doos, meezingers en schlagers.

Info

Datum van het bericht: maandag 12 augustus 2019
Nieuwsoverzicht