Dienstverlening op afspraak

Sluiten

Belangrijke info

Valse Pidpa-medewerkers op pad

Pidpa (grote weergave)

Pidpa werd de voorbije dagen meermaals gecontacteerd in verband met personen die zich valselijk voordoen als medewerkers van Pidpa en op die manier proberen om woningen binnen te komen of te achterhalen wanneer je niet thuis bent.

Het is belangrijk om te weten dat Pidpa nauwelijks bij haar klanten in de woning zelf moet zijn. Dat gebeurt slechts in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld bij de plaatsing, vervanging of herstelling van een watermeter. Dit zijn werkzaamheden die op afspraak gebeuren.

Bij andere werkzaamheden, zoals bij staalnames om de waterkwaliteit aan de kraan te controleren, gebeurt dit zonder afspraak. In dat geval zijn er een aantal zaken die je kan controleren om na te gaan of het werkelijk een Pidpa-medewerker betreft: kledij met duidelijke vermelding van 'Pidpa' en/of een voertuig met het logo van Pidpa. Daarnaast is elke medewerker van Pidpa in het bezit van een officiële personeelskaart.

Neem contact op bij twijfel!

Aarzel niet om bij de minste twijfel het gratis klantennummer 0800 90 300 te contacteren. Zij kunnen snel bevestigen of bij jou werken werden ingepland.

Datum van het bericht: maandag 05 augustus 2019
Nieuwsoverzicht