Dienstverlening op afspraak

Sluiten

Maak een afspraak voor je langskomt in het gemeentehuis!

Op zoek naar Oud-Turnhoutse 'duurzame helden'

duurzame_held (grote weergave)

Op 25 september is het de vijfde verjaardag van de ondertekening van Agenda 2030 van de Verenigde Naties: een langetermijnagenda met 17 ‘Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen’ (SDG’s) om van de aarde een meer duurzame plaats te maken tegen 2030.

Ook Oud-Turnhout viert mee: van 18 tot 25 september hangt de SDG-vlag uit aan het gemeentehuis en zetten we onze eigen ‘Duurzame Helden’ in de kijker. Deze helden zijn onze burgers, scholen, organisaties, bedrijven of andere groepen die op hun manier bijdragen aan een duurzame samenleving. Zij worden de lokale gezichten van de 17 mondiale doelstellingen.

Ben of ken jij een ‘duurzame held’?

Ben jij in je dagelijkse leven (in je job, je hobby, je vereniging) bezig met thema’s als armoede, gezondheid, welzijn, milieu, energie, onderwijs, vrede, gelijkheid, consumptie, mondiale samenwerking? Dan ben jij ongetwijfeld een Duurzame Held. Graag pakken wij uit met jou als inwoner!

Help jij onze helden zichtbaar te maken in Oud-Turnhout?

Stel je kandidaat via duurzamehelden@oud-turnhout.be (liefst vóór 15 augustus).

Ken je andere mensen die zich dagelijks inzetten om van Oud-Turnhout een aangenamer, positiever, veiliger, gezonder, eerlijker, rechtvaardiger, duurzamer plekje te maken? Geef ook gerust hun namen door!

Nomineren kan via volgende link: Nominatie lokale 'Duurzame Held'

Info

Dienst duurzaamheid - 014 46 22 25 - duurzaamheid@oud-turnhout.be 

Datum van het bericht: woensdag 01 juli 2020
Nieuwsoverzicht