Droom je van je eigen zaak maar werkloos? Starterslabo zet je op weg

starterslabo (grote weergave)

Ken je iemand die droomt van een eigen zaak en die momenteel werkzoekende is? Dan is Starterslabo zeker iets voor deze persoon.

De kandidaat-ondernemers volgen een uniek traject van anderhalf jaar waarin ze leren hoe ze kunnen ondernemen. Bovendien kunnen ze hun onderneming uittesten met het btw-nummer van Starterslabo. Aan het eind van het traject hebben ze een goed idee of hun idee haalbaar is en of er een ondernemer schuilt in hen.

Wat is Starterslabo?

Een ervaren coach begeleidt hen intensief terwijl ze werk maken van hun eigen zaak. Ze volgen inspirerende workshops en krijgen tijd en ruimte voor co-working. Dit is de ideale manier om elkaar te stimuleren en inspireren. Ze bouwen een netwerk uit en komen in contact met andere startende ondernemers. Ze krijgen een rugzak mee vol ondernemerservaring en ontdekken hun eigen ondernemersvaardigheden.

Binnenkort kunnen potentiële ondernemers de stap zetten naar deze ondernemersdroom via het traject dat in september 2019 start in Campus Blairon te Turnhout.

Infosessies op 2 juli

Schrijf in voor de infosessie op dinsdag 2 juli van 10 tot 12 uur (voor kandidaat-ondernemers en doorverwijzers): inschrijven starterslabo

  • traject van 18 maanden
  • 10 workshops
  • ruimte voor co-working
  • risicoloos
  • met behoud van uitkering tijdens het traject

Info

Datum van het bericht: vrijdag 21 juni 2019
Nieuwsoverzicht