Buurt mee op de ‘Dag van de buren’ op vrijdag 24 mei

dan van de buren-2 (grote weergave)

Vorig jaar nam Oud-Turnhout een eerste keer deel aan de ‘Dag van de buren’. Meer dan 10 straten namen toen deel. Ook dit jaar roepen we terug op om elkaar te ontmoeten op vrijdag 24 mei! Het respect voor de biodiversiteit staat centraal deze keer.

De ‘Dag van de buren’ is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met jouw buren. In 2019 is dat vrijdag 24 mei. In heel Europa nodigen buren elkaar die dag uit voor een hapje, een drankje en een fijne burenbabbel.

Hoe ga je te werk?

Wij roepen Oud-Turnhoutse inwoners op om elkaar te ontmoeten. Niet tijdens een groot feest of groots opgezet evenement, maar gewoon in de straat. Het concept is eenvoudig: iedereen brengt iets kleins mee om te eten of te drinken, zet een stoel buiten en doet een gezellige babbel met de buren.

Nodig jouw buren uit voor  een aperitief, een picknick, een potje petanque, een buurtbarbecue, ... Afspreken kan overal, zolang het maar ergens in de straat is. Maak het je gezellig én gemakkelijk.

Gratis promopakket

Bevestig jouw deelname bij de cultuurdienst. Op deze manier ontvang je een gratis promopakket met affiches, flyers en uitnodigingen.

Info

Cultuurdienst - 014 46 22 27 - cultuur@oud-turnhout.be

Datum van het bericht: dinsdag 05 maart 2019
Nieuwsoverzicht